We bieden een totaaloplossing. Dit door ons te focussen op het mentale, beweging, voeding en slaap.
Van Absenteïsme tot Zelfrespect!

Consultancy

Wij willen voeling met uw werkvloer, uw medewerkers en uw bedrijfscultuur. Door onze aanwezigheid en het bevragen van werknemers komen we al heel ver. We gaan na wat hun specifieke behoeften zijn, hoe ze omgaan met stress, waarom ze vaak ziek zijn… Maar daar stopt het niet! We helpen ook u, als HR-professional, door u inzicht te geven in deze resultaten en behoeften en door u te ondersteunen doorheen het ganse proces.

Actieplan

Wanneer we alle data hebben verzameld en realistische doelen hebben vooropgesteld, gaan we over tot de opmaak en de implementatie van een actieplan. Het resultaat is een gedragsverandering teweegbrengen bij de medewerkers. Hoe doen we dit? Door onze vier pijlers te implementeren: mentale balanhet mentale, beweging, voeding en slaap. We kunnen het niet genoeg benadrukken, we zijn overtuigd van onze zaak!

Nazorg

We laten u niet aan uw lot over! Gedurende het volledige proces bieden we u en uw medewerkers toegang tot ons online platform. Waar de medewerker inzicht krijgt in zijn persoonlijke ontwikkeling en evolutie, krijgt u een zicht op het volledige plaatje. U heeft toegang tot onze mediatheek en tools die u ondersteunen in het opzetten van nieuwe initiatieven.

Wij werken op basis van 4 thema's

Mentaal

Beweging

Voeding

Slaap

Wellways is in alle opzichten veel meer dan wat u hierboven kan lezen. Mochten we alles willen schrijven, zou dit uw vinger en nek niet ten goede komen. Want ook ergonomie maakt deel uit van de gezondheid!

Contacteer ons en kom meer te weten