logo ignilife by Wellways.png
 

Welzijn binnen handbereik

Met dit unieke online platform verbindt Wellways de groei van uw medewerkers met die van uw onderneming. Het is een laagdrempelige toegangspoort tot en een bindmiddel voor het ijzersterke welzijnsbeleid waar Wellways voor helpt zorgen.

Risico’s inschatten en meteen gerichte actie ondernemen; met Ignilife neemt de medewerker de persoonlijke gezondheid weer in handen. De leidinggevende heeft dan weer de ultieme tool in handen om in real time de gezondheidssituatie van het humaan kapitaal in kaart te brengen en meteen heel precies bij te sturen waar nodig. Zo bezorgt Wellways uw organisatie een uiterst meetbaar welzijnsbeleid. Ignilife speelt hierin een cruciale rol, indien nodig aangevuld met gerichte offline trainingen en coachings.

Het platform kan op verschillende niveaus worden geïntegreerd binnen uw organisatie en past zich daarenboven helemaal aan uw bedrijfscultuur aan. Toegankelijkheid, efficiëntie en doeltreffendheid zijn de 3 kernbegrippen.

Ignilife verbindt concreet hygiëne- met motivatiefactoren en stelt een handige gezondheidsagenda op voor de gebruiker. De applicatie vertrekt vanuit een objectief beeld van de huidige gezondheidssituatie. 3 hoofdelementen komen hierbij aan bod: levensstijl, mentale gezondheid en fysieke gezondheid.

Dit technologische platform kent een zorgvuldig opgebouwde, wetenschappelijke basis. Alle aangeleverde inhoud wordt daarenboven vakkundig opgesteld, met het oog op een hoge responsgraad. Tot slot wordt de inhoud nog gecontroleerd door het medisch adviescomité van Ignilife en Wellways. Uiteraard past dit binnen de bestaande zorgstructuur van uw organisatie. Eigen content aanleveren behoort dan ook tot de mogelijkheden.