Seriously healthy

Meten + Consulteren

adult-analyzing-boss-1080865.jpg

Een optimale welzijnssituatie vertaalt zich in sprekende zakencijfers. Om dit te optimaliseren, maken we eerst en vooral een blauwdruk van het huidige welzijnsbeleid. We betrekken hierbij zowel de beslissingsmakers als alle medewerkers. Dit doen we aan de hand van doorgedreven consultancy en metingen.

Het resultaat is een duidelijk voorstel waarbij via trainingen, workshops en coachingstrajecten gericht gewerkt kan worden op de 3 niveau’s van welzijn, specifiek afgestemd op jouw bedrijfsrealiteit.

We inventariseren de huidige gezondheidssituatie op 3 verschillende manieren:

Bootcamp

Uitdagende methode om tot de werkelijke waarde en noden te komen van het bedrijf, zoals gezien door de decision makers van de organisatie.

Lees meer ...

Focusgroepen

Intensief oplossingsgericht met specifieke teams werken rond (hun) psychosociale belasting. Vanuit het bootcamp worden een aantal sleutelteams gedetecteerd om een gedetailleerd beeld te schetsen van hun psychosociale situatie.

Lees meer ...

Health Risk Assessment (HRA)

Ten slotte werken we met Health Risk Assessments (HRA) om de gezondheid van de individuele medewerker in kaart te brengen. Zo werken we niet enkel top-down, maar ook bottom-up.

Lees meer ...